Raskausblogi viimeinkin saatu perustettua. :) Käytön opettelu on vielä edessä päin. Yritän liitellä kuvia raskausviikoista ja tuntoja elävästä elämästä.

Raskausviikkoja nyt 19+1 ja tuntuu hyvältä. :) Alkuraskauden pahoinvointi on mennyt menojaan. Väsymys painaa vielä hiukan ja pahoinvoinnin tilalle on tullut jo alaselkäsärkyjä. Lantio levenee ja ilmeisesti en osaa masuni kanssa vielä seistä oikein, selkä kaarella seison... Seuraavalla viikolla olisi taas neuvolaan meno ja aion pyytää lainaan tukivyötä näin raskausajaksi. Vauva on potkiskellut ja n. rv 18+4 tunsin liikkeet ensimmäistä kertaa ja olin onnessani. :) Vaikka mieheni on reissutyössä, eikä pääse kokemaan kanssani kaikkia raskausajan ihanuuksia, oli hänkin varsin onnessaan, kun asiasta kerroin. :) Eilenkin pikkuinen ilmoitteli itsestään liikkumalla vinhasti. Osaan tosissaan jo nauttia raskaudestani. Alkuraskaus on mennyt varsinaisessa tunnemylläkässä, mielialat on mennyt varsinaista vuoristorataa ja mieheni on ollut helisemässä, kun ihan pienimmistä asioista olen itkeskellyt. Helpottaa ja osaan todellakin nauttia raskaudesta. :)

Hiukan hermostuttaa vieläkin, koska mieheni kulkee Ruotsissa töissä Bolstabrukissa (?) n. 650 km Torniosta Ruotsin puolelle rantaviivaa pitkin, n. Vaasan korkeudella ja työt ovat tosi reissumiehen hommaa... Hän on 12 päivää töissä ja 9 päivää vapaalla. Hän rakentaa rautatietunnelia ja projekti loppuu tämän vuoden lopussa, jolloin vauvakin syntyy, jos ei mutkia tule matkaan. Huoli on kun ei osaa sanoa missä olen esim. puolen vuoden päässä, koska ei tiedä mistä mieheni saa seuraavaksi töitä vai saako ollenkaan. Torniossa varmaan vauvan synnyttyä ollaan, mutta on ollut puhetta Rovaniemestä. Kittilässä tai Tampereella olis näin Suomen puolella töitä, saas nähdä mistä nappaa.

Ja iloinen asia tässä on se, että olemme menossa naimisiin 8.8.2009 kummankin kotipaikkakunnalla Sodankylässä. :) Isomasuinen morsian. Häät alkaa olla jo kondiksessa eikä ole enää kuin pientä säätöä. :)

Tällä yleisellä kirjoituksella jos aloittelisin blogini, jatkoa seuraa!

Minä pallomasuni kanssa rv 19+1 ja huomatkaa ihana notkoselkäni.. :) Ei ihme että selkäsärkyä on. Pitäisi parantaa ryhtiä.

1247832301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e        1247832062_img-d41d8cd98f00b204e9800998e