Miksi morsiammella tuntuu tältä? En saa nukuttua, en saa syötyä, jos en ittiäni pakota sen tähden, että olen raskaana. Tuntuu, että tarttisin jotain lääkkeitä, jos ei tämä olo ala helpottamaan. Olo on aika kurja. Jos ei häiden jälkeen helpota, niin menen jonnekki sairaalaan sadaksi viikoksi, että saadaan minun pää kuntoon. :( En ole halunnu ees ajatella ottavani mitään mielialalääkkeitä, koska olen raskaana. Normaalisti 500 buranakin on liian tiukka pala otettavaksi... Mutta jos ei olo helpota häiden jälkeen ja apatia jatkuu, niin ei ole muuta vaihtoehtoa.

Häätkin on fiasko. Tuntuu, että olisi hautajaisia järjestämässä. Jokainen asia mitä teen, loukkaa jotakin ja miellyttää toista. Pitäskö olla järjestämättä koko häitä, kun kaikille tuntuu olevan niin vastenmielistä? Iloisia juhlia kerrankin järjestämässä, niin suututtaa vaan puolet juhlaväestä. Ja juhlaväkeä on vain vaivaiset 31 henkeä... Miten näinkin pienistä häistä saa tällaisen sotkun?

Sulhasen ei tarvi muuta kun saapua häihin. Juhlakalun ei ole tarvinnut montaa tikkua laittaa ristiin hääjärjestelyjen takia. Boolia hän oli tilannut kahta erilaista, kai on tulossa sitten sulhasen toiveiden mukaiset juopotteluhäät??? Ja toinen juhlakalu ei voi edes juoda, kun on raskaana. Sulhanen kyllä pilaa koko juhlat, jos umpihumalassa joudun sen viemään sviittiin nukkumaan. Hirmusia kauhuskenaarioita...