Huomenta! :)

Tänään taas herätty iloisena alkavaan päivään. Mies lähti viettämään polttareitaan, kun kaverit yllättäen herätti. Mie tiesin yllätyksestä ja oli huvittavaa katsoa miehen perään kun hölmistyneenä kysyi tiesinkö asiasta. Tänään on hänen päivänsä, juhlikoon juhlansa

Tänään haaveilin taas hommaavani sellaisen monikäyttöisen blenderin, ei tosin taideta kutsua laitetta tuolla nimellä, mutta sillä voi sekoitella soseita ym... Itse rakastan kaikenlaisia sosekeittoja, mutta olen laiska niitä tekemään. Joten olisi minulle nyt hyödyksi raskausaikana (saa syödä terveellisesti) ja vauvallekin voi tehdä soseita ilman lisä- ja säilöntäaineita. Toinen hankinnan alla oleva juttu olisi kantoliina. Mielestäni on kiehtova ajatus, että vauvaa voisi synnytyksen jälkeenkin kantaa iholla kiinni ja rauhoittuisi tuttuihin sydämentykytyksiini. :) Kantoliinassa kantamalla miehenikin voisi kannella vauvaa ja tuntea läheisyyttä eri tasolla. Voisi lähentää myös miestä tulevan vauvan kanssa, jos vauva rauhoittuisi tutun kuuloisiin sydänääniin isän rinnuksilla. :)

Lueskelin tässä artikkeleita vauva.fi sivustolta, mutta en oikein mitään kommentoitavan arvoista löytänyt. Ehkä toisella kertaa sitten!

Itsekseni olen naureskellut, kun oman ikäiset kaverini (20-vuotiaat) lukevat ja kommentoivat muotiblogeja, kun taas itse lueskelen parisuhde-, vauva- tai raskausaiheisia blogeja. Hiukan erinlaiset elämäntyylit meillä. Hiukan huolettaa ja harmittaa, kun läheisimmät ystäväni ovat sinkkuja, eivätkä haaveile lapsista useampaan vuoteen ja olen itse aivan päinvastaisessa elämäntilanteessa. Toivon, ettei nämä erot meitä erottaisi, vaikka isoja elämänmuutoksia ovatkin. Usein olen lukenut, että kaverisuhteet rikkoutuu raskauden takia, koska ei olla enään sen saman ystävän kanssa samassa elämäntilanteessa. Joskus toivonkin, etten puhua pälpättäisiä vauva- ja häähommia näille sinkkuysävilleni liikaa, en halua heitä  pois elämästäni, vaikka erilailla elävätkin. Arvostan todellakin heidän sinkkuutaan ja itsenäisyyttään, mutta olen myös onnellinen omaan elämäntilanteeseeni, enkä vaihtaisi päivääkään pois.