Enpäs ole tännekään kerinny kirjotteleen. :) Pikkunen päätti syntyä sitten jo viikolla 37+! Hirmu kiire oli pienokaisella. Päivämäärä oli 24.11.2009 ja mitat 2850g/48cm. Ristiäisiä juhlittiin 29.12.2009 ja nimeksi vauva sai Ida-Mari Emilian! Pitäsi alottaa uusi blogi esikon vauva ajasta, eihän se nyt passaa et raskausajan blogiin kirjoittelen. Kirjoittelin yhteen keskusteluun vauva.fi:n sivuille kuulumisia, liitänpäs senkin tähän, että päällimmäiset kuulumiset sais tähän blogiinkin sitten. :)

"Meille synty tyvär tuossa 24.11 ja tiistaina tulis 8 vkoa täyteen! :) Luvattoman nopiasti menny aika. Ristiäiset oli 29.12. ja nimeksi tuli Ida-Mari Emilia. Lohduttavaa kuulla et muillaki iltakärtyämistä! Minusta tämä ei koliikkia ole, itku ei ole kovaa, eikä kestä koko iltaa, mutta pientä kärtyä ja levottomuutta iltaisin...

Ehkäsyksi oon miettiny kuparikierukkaa, kun nuo hormoonivalmisteet vie seksihalut aivan täysin. Nyt synnytyksen jälkeen on ollu itellä isot himot ja oon miettiny et onko se ees normaalia heti synnytyksen jälkeen, mut en oo keksiny muuta selitystä ko tuon hormonaalisen ehkäsyn puuttumisen nyt. :) Mun mies kulkee reissuhommissa Ruottissa ja lupasin itelle etten rupia lapsia hänen kans tekkeen ennenku asettuu kotia, mut tässä sitä ollaan. Hyvä ottaa sit tuo kierukka, ei ainakaan tartte useamman naperon kans alkaa taiteileen yksin kotona. Tän yhen kans viel menee kun saa viel päivisin nukkuu, mutta jos olis viel taapero pyörimäs niin ei tulis mittään...

neidillä on alkanu hymy jo karkaileen. :) En sitten tiedä onko tahatonta viel, mut söpöä se on. Tänään tulee postissa kantoliina, minkä huusin huuto.netistä, saan alkaa neidin kans kokeileen sitä.

Syntyessään Idan mitat oli 2850g/48cm, nyt on tainnu mennä jo neljä kiloa rikki ja senttejä on lähemmäs 60. Useat bodyt menny jo pieneksi. Kasvaa tosi hurjaa vauhtia!"

Mutta uusi blogi avataan vauva ajasta kun saan aikaiseksi. :) Tännekin sen linkitän. Kiitos ja kumarrus.