Tänään taas neuvolassa käyty. Olen nyt toista viikkoa sairaslomalla. Sairasloman syy on jo alkaneet poltot ja selvä alavireisyys ja väsymys. Kolme viikkoa saikkua ja sitten äippälomalle.  Olin työharjoittelussa ala-asteella eräällä 3. luokalla. Ei vielä ainakaan harmita kotiin jääminen, olen saanu ladattua akkuja ja laitettua asioita kuntoon. Sain haettua vauvan vaatteita äidin työkaverilta, osa on jo pestynä ja sain vihdoin ja viimein kahden vuoden jälkeen tilattua ylioppilaskuvat. :) Samalla tuli tilattua häiden kiitoskuvia ja teetin muitakin kuvia. Yhteensä kaikki kuvat tuli netissä maksamaan 30€ ja sain siihen vielä päälle jonkun -25% alennuksen! ei paha ollenkaan. Masukin kasvanut valtavasti ja ärsyttää kun ei pääse liikkumaan haluamallaan tavalla. :/ Tänään kun touhusin ja pesin vauvan vaatteita ja jotain käsipyykkiä niin supistusiahan se anto heti. Piti asettua hiukan.

Huomena toiseen sokerirasitustestiin. Neuvolassa ollu aina eri terveydenhoitaja, kun oma terveydenhoitaja tekee muitakin hommia (edustushommia ja on samalla töissä ala-asteen terkkarina), niin siksi näinkin myöhäinen sokerirasitus aika. Ilmeisesti olis pitäny tehdä jo viikoilla 25-28. Mutta tänään näin tosiaan neuvolakäynnillä ekan kerran tämän minulle nimetyn terveydenhoitajan ja erittäin asiantunteva oli. Meni hänen kanssaan jutellessa tunti! :) Normaalisti menee se 30-40 min.

Tänään taas ilmeni ylimääräistä proteiinia virtsassa ja ilmeisesti huomena tutkivat sitäkin labrassa. En tiedä mitä ne etsivät tai luulevat löytävänsä mutta sen näkee sitten. Ilmeisesti terveydenhoitaja uskoo sen liittyvän jotenkin supistuksiin, koska hiivaa ei löytynyt. Olen käyttänyt 3 eri lääkkeet hiivaan nyt raskausaikana ja halusin tarkistaa, onko tosiaan poistunut. Testit tehtiin eikä hiivaa tai muuta bakteeria enää löytynyt. Luultiin, että se oli suurin syy nuille ennenaikasille supistuksille, mutta nyt on se vaihtoehto sulkeutunut pois... Saa nyt sitten nähdä.

Tässä muutama masukuva, raskausviikkoja 33+3 eli otettu pari päivää sitten.

 

1256053664_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1256053683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e