Eilen minulla oli polttarit ja olen erittäin tyytyväinen kavereiden järjestämiin yllätyksiin. :) Vaikka juhlat olivat kokonaan alkoholittomat, naurua ja hauskanpitoa riitti. Pääsin selittämään Lidliin saksaksi (jota en ole koskaan opiskellutkaan) että haluaisin jotain syötävää mieheni kanssa esileikkeihin ja seksielämäämme parantamaan. :) Ja pääsin kysymään paikallisesta kuppilasta kanta-asiakkailta mitkä ovat vaimon hyviä ominaiusuuksia, mitä vinkkejä miehet minulle haluaisivat antaa. Kaikenlaista tuli kokeiltua eilen ja hauskaa oli. Jotain vaihtelua arkeen. Sitä on niin stressaantunut ja huonoilla unilla ollut pitemmän aikaa... Häät stressaa ja unta on vaikea saada. Ehkä tämä olo tästä helpottuu, kun häät ovat ohi.

Nyytti potkistelee kovasti ja oireet ei poikkea edellisestä viestistä. :) Pitäisi taas masukuvia laitella, kun jaksaa ja arki alkaa pyörimään normaaleilla urilla.

Kaikkein eniten toivon tulevalta avioelämältäni, ettei suhde ole itsestäänselvyys. Ettei ajauduta sellaiseen kurjaan arkeen, joka kulkee urillaan ja kumpikaan ei huomioi toista. Tooivottavasti jaksan huomioida miestäni ja hän minua. Kumpikin tekee edelleen töitä parisuhteen eteen ja keskustelee kuten tähänkin asti.